Home Body Building Fitness Bar sportiv Istoric Galerie Foto Link-uri utile Contact

"Daca nu ai o idee clara despre cum doresti sa arati, este aproape sigur ca vei ramane asa cum esti"

FITNESS
Ce este fitness-ul si de ce fitness? Fitness-ul este strans legat de culturism. Trebuie spus de la inceput ca acest sport nu se adreseaza exclusiv reprezentantelor sexului frumos, desi acestea sunt mai usor atrase de ideea tonifierii muschilor si a arderii caloriilor. Barbatii prefera adesea masa musculara si putina burtica nu-i deranjeaza. Fiecare este liber sa opteze pentru imaginea care considera el ca-l reprezinta cel mai bine.
CE ESTE FITNESS-UL ? Contrar presupunerilor unora, fitness-ul nu este doar un culturism cu greutati mai mici si rezultate pe masura. Folosirea de greutati mai mici in antrenamentele de fitness este doar o diferenta intre cele doua tipuri de activitati sportive, e drept, usor de observat. Fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic. El reprezinta o conditie pentru a arata si a ne simti mai bine. Cum gusturile difera, doza de subiectivism va fi foarte mare in definirea conceptelor de a "arata bine" si "a se simti bine", motiv pentru care si antrenamentele vor fi diferentiate in functie de caracteristicile individuale ale practicantilor: varsta, sexul, greutatea, inaltimea, capacitatea de efort, sanatatea organismului, scopul urmarit. Definitiile sunt numeroase si nu ne asumam riscul de a va plictisi cu ele. Va spunem doar ca trasatura definitorie a fitness-ului este regularitatea exercitiilor. Daca faci jogging o data pe an sau urci pe scari cand nu merge liftul nu poti sa spui ca faci fitness, acest sport presupunand intai de toate o activitate durabila. De asemenea, este foarte importanta si intensitatea exercitiilor. Un antrenament de fitness presupune o sedinta de cel putin 20 de minute de activitate dinamica, cu pauze mai mici decat in cazul culturismului.
DE CE FITNESS?

Daca nu sunte-ti convins inca, va prezentam principalele avantaje pe care le prezinta acest sport. Desigur, nu-i nevoie sa urmariti toate efectele din lista de mai jos pentru a practica acest sport, cateva fiind de ajuns:

- pentru ca niciodata nu-i tarziu sa te apuci de fitness
- pentru ca antrenamentele nu va ocupa mult timp si sunt foatre eficiente
- pentru ca organismul dumneavoastra va deveni mai rezistent la boli
- pentru ca va veti reduce colesterolul intr-un mod placut
- pentru ca inima si intreg aparatul circulator nu vor avea decat de castigat
- pentru ca veti da jos kilograme fara sa muriti de foame pentru asta
- pentru ca veti scapa de stresul zilnic
- pentru ca veti arata mai bine si va veti simti mai tineri
- pentru ca veti avea mai multa incredere in fortele proprii
- pentru ca veti avea mintea mai limpede

 
Aparate Fitness.
 

 

 

 

 
 
Exercitii importante
1 | 2 | 3 | 4 | 5
 
Stiri
in constructie..
.
Continua stirea ...
in constructie..
.
Continua stirea ...
in constructie..
.

Continua stirea ...

Quick Contact

Sala Vio's Gym:
Mangalia SOSEAUA CONSTANTEI, nr.43 (DEMISO)

Cum ajungi la noi?

harta mangalia

0722 480 192
Mail: viosgym@yahoo.com